Lets get the cancer away!

Inschrijving voetbalteams

Willen jullie mee doen aan een super leuk toernooi en daarmee ook nog eens het goede doel steunen? Schrijf je dan snel in!

Soccer Against Cancer is een leuk toernooi wat al vijf jaar bestaat. De naam zegt al waar we voor spelen. De strijdt tegen kanker. Omdat we iedereen de kans willen geven om mee te doen worden de wedstrijden gespeeld op half veld. 7 tegen 7. Teams mogen maximaal bestaan uit 11 spelers. Op deze manier heeft elk team 4 wisselspelers en er mag tijdens de wedstrijden onbeperkt gewisseld worden. Dus verzamel je familie, vrienden en collega’s en doe mee! Teams mogen bestaan uit mannen, vrouwen maar ook gemixt! De minimale leeftijd is 15+

Om mee te mogen doen aan het toernooi, en daarmee het goede doel te steunen, vragen wij wel een inschrijfbedrag per team.
Vrienden/familie teams: € 125,-
Bedrijventeams: € 300,-

Ook gelden er een aantal regels: Behandel elkaar met respect, bij overmatig schelden of gevaarlijk gedrag kan een speler/team uit het toernooi gezet worden, bij elke wedstrijd zijn er scheidsrechters aanwezig en hun beslissing is leidend! Zijn er problemen of heb je vragen? Kom dan naar de toernooicommissie.

Inschrijven